1. Σε μια βαριά κατσαρόλα των 2 λίτρων λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, τις ντομάτες και το λουκάνικο. 2. Σοτάρουμε για 3-5 λεπτά μέχρι να μαραθούν τα χορταρικά. Προσθέτουμε τις γαρίδες, το καβούρι και την καραβίδα. Μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Σβήνουμε με λευκό κρασί και χυμό λεμονιού και μαγειρεύουμε μέχρι τα υγρά να μειωθούν στο μισό. Προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύούμε συνεχώς μέχρι η κρέμα να γίνει παχύρρευστη και με υφή σάλτσας, περίπου για 5 λεπτά. 3. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και τα ξύσματα βουτύρου, 2-3 κομμάτια τη φορά, κουνώντας την κατσαρόλα συνεχώς πάνω από τη φλόγα. Δεν ανακατεύουμε με κουτάλι, αλλιώς το βούτυρο διασπάται και διαχωρίζεται, αν δημιουργηθούν υπέρθερμα σημεία στην κατσαρόλα. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε βούτυρο μέχρι να ενσωματωθεί ολόκληρο. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Αναμιγνύουμε απαλά το βρασμένο ζυμαρικό με τη σάλτσα και σερβίρουμε. Τρώγεται και παγωμένο σαν κρύα σαλάτα.
Συνταγή 100 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!