1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι για 4 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το θυμάρι, το πιπέρι καγιέν, το μαύρο πιπέρι και το βασιλικό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά εκτός από το ζυμαρικό, τις γαρίδες και το τυρί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μειωθούν τα υγρά. 2. Σοτάρουμε τις γαρίδες σε λίγο βούτυρο και σκόρδο μέχρι να ροδίσουν αλλά να μην γίνουν τελείως αδιαφανείς. 3. Προσθέτουμε τη σάλτσα και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά 4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ρίχνουμε στη σάλτσα και το αναμιγνύουμε καλά με το τριμμένο τυρί. Σερβίρεται καυτό.
Συνταγή 99 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!