Πρόκειται για ένα νοστιμότατο αλλά καυτερό πιάτο, μπορούμε όμως να μειώσουμε το πιπέρι
στο μισό. Προτιμούμε μεγάλα χτένια (ανοιχτής θάλασσας), που όμως πρέπει να τα κόψουμε
στα δυο. Το φαγητό μπορεί να μπει σε πυρέξ και να τοποθετηθεί στο γκριλ, μέχρι να ροδίσει
καλά από πάνω.
1. Χύνουμε την κρέμα σε μια μεγάλη χύτρα και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να είναι έτοιμη να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά, το αλάτι, τα πιπέρια, τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό. Σιγοβράζουμε για 7-8 λεπτά ή μέχρι το μίγμα να γίνει παχύρρευστο. 2. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα θαλασσινά και μαγειρεύουμε μέχρι οι γαρίδες να γίνουν αδιαφανείς. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα τυριά αναμιγνύοντας καλά. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 98 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!