500 γρ. ζυμαρικό πεταλούδες 1 μεγάλο καρότο τριμμένο (περίπου 1 φλιτζ.) 1/3 φλιτζ. ξηρό λευκό βερμούτ ή ξηρό λευκό κρασί 1 φλιτζ. κρέμα με λίγα λιπαρά 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο 225 γρ. φέτες καπνιστού σολομού κομμένες σε κομμάτια των 5 εκ. 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τις πεταλούδες χωρίς αλάτι και τις στραγγίζουμε. 2. Στο μεταξύ, σε αντικολλητικό δοχείο των 25 εκ. και σε μέτρια φωτιά, βράζουμε το κομμένο καρότο με 1/2 φλιτζ.άνι νερό, ώσπου να μαλακώσει, περίπου για 5 λεπτά. Βάζουμε το βερμούτ και αφήνουμε να πάρει βράση. Βράζουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε ανακατεύοντας την κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για 1 λεπτό. Βγάζουμε το δοχείο από τη φωτιά, ρίχνουμε ανακατεύοντας τα κομμάτια του σολωμού και το άνηθο. 3. Ανακατεύουμε το μίγμα του σολομού με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
Συνταγή 332 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!