1. Βράζουμε το μπρόκολο σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να γίνει τρυφερό και τραγανό, περίπου για 4 λεπτά, και το στραγγίζουμε καλά. 2. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι σε μια μεγάλη, βαριά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού και τις νιφάδες πιπεριού και μαγειρεύουμε μέχρι το σκόρδο να ροδίσει, περίπου ½ λεπτό. Μειώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κολοκυθάκι. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας πού και πού, περίπου για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το μπρόκολο, τις ελιές και τις τομάτες και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το μπρόκολο, περίπου για 4 λεπτά. 3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και το ανακατεύουμε με τις υπόλοιπες 3 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το μίγμα λαχανικών και τα αναμιγνύουμε καλά. Σερβίρουμε και βάζει ο καθένας μόνος του τυρί ρομάνο κατά τη γεύση.
Συνταγή 202 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!