1. Ανοίγουμε τα καλαμαράκια και χαράζουμε το εσωτερικό σε ζιγκ-ζαγκ. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα μουσκεύουμε σε βραστό νερό μέχρι να γίνουν σγουρά. Τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε. 2. Κόβουμε κάθε χτένι στα τέσσερα. Κόβουμε τις γαρίδες εγκάρσια κατά μήκος αν είναι μεγάλες. Αναμιγνύουμε τα χτένια και τις γαρίδες με το ασπράδι και το κορνφλάουρ. 3. Βράζουμε, στραγγίζουμε, ξεπλένουμε και ξαναστραγγίζουμε τα νουντλ και να αναμιγνύουμε με μια κουταλιά λάδι. 4. Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές λάδι σε προθερμασμένο γουόκ. Βάζουμε τα νουντλ και 1 κουταλιά σόγια σος και τηγανίζουμε αναδεύοντας για 3-4 λεπτά. Τα μεταφέρουμε σε μια μεγάλη ζεσταμένη πιατέλα σερβιρίσματος. 5. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι τηγανίζουμε αναδεύοντας τα φασολάκια και τα θαλασσινά για 2 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλάτι και τη ζάχαρη, το ρυζόκρασο, την υπόλοιπη σόγια σος και τα μισά κρεμμυδάκια. 6. Ρίχνουμε το μίγμα θαλασσινών πάνω στα νουντλ και από πάνω λίγο σησαμέλαιο. Γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια και σερβίρουμε.
Συνταγή 36 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!