500 γρ. σπαγγέτι 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κύβοι ζωμού κοτόπουλου 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο 250 γρ. καρδιές φοινικόδεντρου από κονσέρβα με το υγρό τους (συνολ. 400 γρ.) ψιλοκομμένες 1,5 κουταλάκι ζάχαρη μαύρη
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τους κύβους κοτόπουλου και το πιπέρι. Όταν το κρεμμύδι μαλακώσει, σε 10 λεπτά περίπου, προσθέτουμε τις καρδιές φοινικόδεντρου με το υγρό τους και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.
Συνταγή 134 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!