500 γρ. σπαγγέτι
2/3 φλιτζ. φιστικοβούτυρο
1/4 φλιτζ. λάδι
1/4 φλιτζ. σόγια σος
1/4 ως 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές ξύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/4 ως 1/3 φλιτζ. βραστό νερό από τα σπαγγέτι, αν χρειάζεται

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΥΡΙ ΜΠΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΡΟΜΑΝΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, TΟΝΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ, ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΣΜΕΡΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΣΙΝΙ ...
ΣΑΡΠΕΣ ΨΗΤΕΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Σε ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΔΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ...
...
Μακαρονάκι με σουπιές και σπανάκι ...
ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΛΙΘΡΙΝΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ, ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΑΝΓΚΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 135 από 301  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. σπαγγέτι
2/3 φλιτζ. φιστικοβούτυρο
1/4 φλιτζ. λάδι
1/4 φλιτζ. σόγια σος
1/4 ως 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές ξύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/4 ως 1/3 φλιτζ. βραστό νερό από τα σπαγγέτι, αν χρειάζεται

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του.
2. Στο μεταξύ σε ένα μέτριο μπολ αναμιγνύουμε το φιστικοβούτυρο, το λάδι, τη σόγια σος, το καγιέν, τη ζάχαρη, το ξύδι και το σκόρδο. Τα λιώνουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη παχύρρευστη σάλτσα. Προσθέτουμε βραστό νερό από τα σπαγγέτι, αν χρειάζεται.
3. Ρίχνουμε στη σάλτσα πάνω στα στραγγισμένα σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά.
4. Σερβίρουμε σε μεγάλα μπολ με αχλάδι κονσέρβας και φέτες αγγουριού με ξύδι.

Προηγούμενη Συνταγή 135 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.