1.Καθαρίζετε τις αγκινάρες μία-μία ως εξής: Αφαιρείτε το κοτσάνι και τα σκληρά φύλλα της κάθε αγκινάρας, κόβετε τις σκληρές άκρες των φύλλων και αφαιρείτε από το μέσον το χνούδι. Τις τοποθετείτε σε μια λεκάνη νερό με χυμό 2 λεμονιών για να μην μαυρίσουν.
2.Στη συνέχεια τις βάζετε σε μια κατσαρόλα και τις βράζετε με το ανάλογο νερό για 15 λεπτά.
Έπειτα ετοιμάζετε τον κιμά ως εξής:
3.Βάζετε σε μια κατσαρόλα το ΝΕΟ ΒΙΤΑΜ να κάψει. Σοτάρετε το κρεμμύδι και προσθέτετε τον κιμά, τη δάφνη, το μαϊντανό, το σκόρδο, τις ντομάτες, τη ρίγανη, την κανέλα, αλάτι - πιπέρι και αφήνετε να σιγοψηθούν για 30-35 λεπτά.
4.Τέλος γεμίζετε τις αγκινάρες με το μίγμα, τις σκεπάζετε με τη σφιχτή μπεσαμέλ και ψήνετε για 20 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Σερβίρονται ζεστές.
Συνταγή 4 από 5
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!