6 Αγκινάρες
4 Λεμόνια
400γραμ. Κολοκυθάκια
1κιλό Γαρίδες
1/2 Φλιτζανιού λάδι ΑΛΤΙΣ
8 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ...
ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ - Riso con Basilico e Pomodori...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ...
ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΑΠΟ ΣΥΚΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ...
ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ...
Λεμονάδα Nimbu Pani ...
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΑΥΓΑ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ AIOLI ...
ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ...
ΝΤΙΠ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΝΤΙΠ ΜΕ ΚΡΕΜΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΚΑΙ ΛΥΘΡΙΝΙ ...
ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...
«ΠΑΚΟΡΑΣ» ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
Santan (Γάλα καρύδας)...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ...
Κρέμα αβοκάντο με καπνιστό σολωμό ...
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ME ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΑΜΥΓΔΑΛΑ...

Συνταγές » Αγκινάρες
Προηγούμενη Συνταγή 2 από 5  Επόμενη

Αγκινάρες με γαρίδες1 ψήφοι




 

Υλικά
6 Αγκινάρες
4 Λεμόνια
400γραμ. Κολοκυθάκια
1κιλό Γαρίδες
1/2 Φλιτζανιού λάδι ΑΛΤΙΣ
8 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 Κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1.Καθαρίζετε τις αγκινάρες και τις τρίβετε με τα λεμόνια. Κόβετε τα κολοκυθάκια σε μακρόστενες φέτες. Καθαρίζετε τις γαρίδες. Τα αφήνετε όλα κατά μέρος.
2.Βάζετε σε κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια με τον άνηθο να σοταριστούν μαζί με το ΑΛΤΙΣ εκτός από 2 κουταλιές που κρατάτε για τις γαρίδες. Ρίχνετε 1 φλιτζάνι νερό και μόλις το μείγμα πάρει βράση, βάζετε τις αγκινάρες στην κατσαρόλα. Αφήνετε τις αγκινάρες να βράσουν 20 λεπτά και προσθέτετε τα κολοκυθάκια. Αφήνετε το φαγητό να βράσει 15 λεπτά περίπου και εν τω μεταξύ σε άλλο κατσαρολάκι σοτάρετε τις γαρίδες με το λάδι που κρατήσατε. Προσθέτετε τις γαρίδες στην κατσαρόλα με τις αγκινάρες, αφήνετε το φαγητό στη φωτιά 5 με 6 λεπτά ακόμα και σερβίρετε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 2 από 5  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.