1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
2 κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια με τις πράσινες κορφές τους κομμένα
12 μεγάλα φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
20 ελιές καλαματιανές χωρίς κουκούτσια
1 κονσέρβα τόνος στο λάδι
ξύσμα ενός λεμονιού
2 κουτ. τσαγιού χυμός λεμονιού
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
350 γρ φεττουτσίνια κόκκινης πιπεριάς

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ...
Λιγκουίνια με γαρίδες πορτοκάλι και εστραγκόν ...
ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ NOODLES (ΤΑΪΛΑΝΔΗ) ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΟΒΑΝΣΑΛ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΠΑΓΩΤΟ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ...
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΨΑΡΙΟΥ ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΨΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΣΑΛΤΙΜΠΟΚΑ ...
ΜΠΟΤΙ ΚΕΜΠΑΠ ...
ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ...
...
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
Μακαρόνια με κιμά ...
ΦΩΛΙΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ ...
Φλαν από μπρόκολα και χαβιάρι ...
ΡΑΪΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 172 από 422  Επόμενη

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
2 κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια με τις πράσινες κορφές τους κομμένα
12 μεγάλα φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
20 ελιές καλαματιανές χωρίς κουκούτσια
1 κονσέρβα τόνος στο λάδι
ξύσμα ενός λεμονιού
2 κουτ. τσαγιού χυμός λεμονιού
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
350 γρ φεττουτσίνια κόκκινης πιπεριάς

Εκτέλεση
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σoτάρουμε τα κρεμμυδάκια στιφάδου και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν διαφανή περίπου για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το βασιλικό, τις ελιές, τον τόνο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να ζεσταθεί καλά. Το βάζουμε στην άκρη και το διατηρούμε ζεστό.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στο μίγμα τόνου και ελιάς. Ανακατεύουμε καλά και το ζεσταίνουμε λιγάκι, πριν το σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 172 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.