1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο μέχρι να ξανθύνει. Το σβήνουμε με το νερό και αφήνουμε να σιγοψηθεί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα (περίπου 25-30 λεπτά). Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά σε πολύ σιγανή φωτιά. Τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε την κρέμα και βγάζουμε από τη φωτιά. 2. Βράζουμε, σουρώνουμε και βουτυρώνουμε το ζυμαρικό. Πασπαλίζουμε τα μακαρόνια με το 1/2 της παρμεζάνας, ανακατεύουμε πολύ καλά με δυο πιρούνια για να πάει παντού η σάλτσα. 3. Σερβίρουμε καυτό συνοδεύοντας με άσπρο ξηρό κρασί.
Συνταγή 143 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!