1. Ζεματίζουμε την κρέμα και το γάλα σε μια μέτρια κατσαρόλα. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη χύτρα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Βγάζουμε τη χύτρα από τη φωτιά. Προσθέτουμε το ουίσκι και ανακατεύουμε για να αναμιχθεί. Επαναφέρουμε τη χύτρα στη φωτιά. 2. Πασπαλίζουμε από πάνω με το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σκούρο και να χρυσίσει,περίπου για 2 λεπτά. Βαθμιαία ρίχνουμε κτυπώντας το μίγμα της κρέμας και μαγειρεύουμε κτυπώντας συνεχώς μέχρι να γίνει παχύρρευστη, περίπου για 5 λεπτά. Αναμιγνύουμε με το σολομό, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και το πιπέρι. Το διατηρούμε ζεστό. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ σερβιρίσματος. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό και αναμιγνύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 173 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!