Δεν πρόκειται για πιάτο αλλά μάλον για ένα εύγευστο καρύκευμα ή πατέ, που μπορεί να προσδώσει μια αφροδισιακή νότα σε πολλά και διάφορα πιάτα, κρεατικών ή και θαλασσινών.
1. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε πολύ λεπτές φέτες (δεν τα τεμαχίζουμε).
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τις φέτες κρεμμυδιού και πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 45 λε-πτά ανακατεύοντας που και που.
3. Προσθέτουμε το ξύδι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5-10 λεπτά.
4. Αφήνουμε την κρεμμυδόπαστα να κρυώσει όλη νύχτα στο ψυγείο.
Συνταγή 3 από 17
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!