500 γρ. σπαγγέτι 2/3 φλιτζ. φιστικοβούτυρο 1/4 φλιτζ. λάδι 1/4 φλιτζ. σόγια σος 1/4 ως 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1/4 ως 1/3 φλιτζ. βραστό νερό από τα σπαγγέτι, αν χρειάζεται
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. 2. Στο μεταξύ σε ένα μέτριο μπολ αναμιγνύουμε το φιστικοβούτυρο, το λάδι, τη σόγια σος, το καγιέν, τη ζάχαρη, το ξύδι και το σκόρδο. Τα λιώνουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη παχύρρευστη σάλτσα. Προσθέτουμε βραστό νερό από τα σπαγγέτι, αν χρειάζεται. 3. Ρίχνουμε στη σάλτσα πάνω στα στραγγισμένα σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά. 4. Σερβίρουμε σε μεγάλα μπολ με αχλάδι κονσέρβας και φέτες αγγουριού με ξύδι.
Συνταγή 135 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!