1. Σε μεγάλο μπολ, ανακάτεψε την τομάτα, τη μέντα, το ξύδι, το σκόρδο, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 3/4 κουταλιά αλάτι και 1/4 κουταλιά πιπέρι. Σκέπασε το και άφησε το για 30 λεπτά. 2. Σε φλιτζάνι, βάλε την πορτοκαλόφλουδα, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1/4 κουταλιά αλάτι και 1/4 κουταλιά πιπέρι. ’λειψε και τις δυο πλευρές του ξιφία. 3. Βάλε τον ξιφία στο γκρίλ πάνω από μέτρια φωτιά για 8 με 10 λεπτά μέχρι να γίνει αδιαφανής, γυρίζοντάς τον μια φορά. Μετά βάλε τον στο σανίδι και κόψε τον σε κομμάτια των 2 εκ. 4. Στο μεταξύ βράσε το ζυμαρικό με αλατισμένο νερό και στράγγιξέ το. 5. Βάλε τον ξιφία και το ζυμαρικό στο μίγμα της τομάτας και ανακάτεψε.
Συνταγή 385 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!