1. Κόβουμε τις πιπεριές σε κύβους και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
2. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις λωρίδες κοτόπουλου και τηγανίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε τη σκόνη (ή πάστα) κάρι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζωμό κοτόπουλου, την κρέμα κοκοκάρυδου και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 8-10 λεπτά. Καρυκεύουμε τη σάλτσα με λεμόνι, σόγια σος, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει για άλλα 5 λεπτά.
3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι.
4. Αναμιγνύουμε τα σπαγγέτι με τη σάλτσα και σερβίρουμε. Σερβίρεται με κρύα μπύρα και γαλλικό ψωμί με βούτυρο.
Συνταγή 165 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!