Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Βράζουμε το γάλα σε μία άλλη κατσαρόλα, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε κρύο γάλα που έχουμε κρατήσει και το προσθέτουμε στο βρασμένο γάλα. Ανακατεύουμε συνέχεια για να μη σβολιάσει και κολλήσει. Όταν πήξει αρκετά η κρέμα, την κατεβάζουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε καλά τα αβγά και τα προσθέτουμε στην κρέμα ανακατεύοντας πολύ καλά. Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο, το στρώνουμε με τριμμένη φρυγανιά και απλώνουμε τα μακαρόνια. Προσθέτουμε στην κρέμα τις δύο με τρεις κουταλιές βούτυρο, τα δυόμισι ποτήρια ζάχαρη, την κανέλα και τα γαρίφαλα και την απλώνουμε πάνω στα μακαρόνια. Ψήνουμε σε 150 έως 180 βαθμούς για τρία τέταρτα με μία ώρα, μέχρι να πήξει.
Συνταγή 79 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!