1. Καθαρίζουμε τις γαρίδες και φυλάμε τα τσόφλια. 2. Βράζουμε τα τσόφλια να βράσουν στο νερό μαζί με το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά (εκτός από το σκόρδο) αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση για 1 ώρα τουλάχιστο. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. 3. Ροδίζουμε τις καθαρισμένες γαρίδες με λίγο λάδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε από πάνω το σουρωμένο νερό από τα τσόφλια και βράζουμε το μίγμα για 5 λεπτά. 4. Ρίχνουμε ρύζι στο μίγμα και, όταν βράσει, το αβγοκόβουμε, αν θέλουμε.
Συνταγή 112 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
φοφι 11-12-2008 03:33:52
γαριδοσουπα
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!