3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 350 γρ συκωτάκια κοτόπουλου κομμένα 1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κουταλιά μαντζουράνα φρέσκια και θυμάρι κομμένα (ή από 1 κουταλάκι ξηρά) 175 γρ μανιτάρια μικρά κομμένα σε λεπτές φέτες 150 ml κόκκινο κρασί 150 ml ζωμός αλάτι και πιπέρι μαύρο 500 γρ. ταλιατέλες
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα συκωτάκια, τα μυρωδικά και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να ροδίσουν ελαφρά. Μετά προσθέτουμε το κρασί, το ζωμό, αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση. Αφήνουμε να πάρει βράσει και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. 3. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 23 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!