Βράζουμε το κριθαράκι σε 1,5 φλυτζ μέχρι να γίνει al dente. Σε ένα μικρό μπολ διαλύουμε τον κρόκο και 1 κουταλιά από το υγρό που βράζει. Στραγγίζουμε καλά το κριθαράκι, το επαναφέρουμε στο σκεύος και ρίχνουμε ανακατεύοντας το μίγμα του κρόκου, το βούτυρο, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
Συνταγή 288 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!