6 πράσινες καυτερές πιπεριές, χωρίς την πέτσα, ξεσποριασμένες και κομμένες 2 κουταλιά έτοιμη τσίλι σος 1 κονσέρβα τόνος λευκός στραγγισμένος και τριμμένος 1/4 φλιτζ μαγιονέζα 2 κουταλάκι έτοιμη χορσράντις σος 4 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα 50 γρ ελιές πράσινες κομμένες σε φέτες 250 γρ ζυμαρικό κοχύλι ή μακαρόνι 1 αβοκάντο ξεφλουδισμένο χωρίς κουκούτσι και κομμένο 2 μίσχοι φρέσκος κολίαντρος κομμένος
Εκτέλεση
1. Βράζουμε στραγγίζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και ξαναστραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά εκτός από το αβοκάντο και τον κολίαντρο και τα αφήνουμε για 2 ώρες, ώστε να ανακατευθούν οι γεύσεις. Γαρνίρουμε με το αβοκάντο και τον κολίαντρο και σερβίρουμε.
Συνταγή 209 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!