500 γρ. σπαγγέτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
200 γρ. τόνος κονσέρβας σε λάδι
2 κουταλιές τοματοπολτός
2 κουταλιές λευκό κρασί
600 ml μπεσαμέλ λεπτόρρευστη
αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ, ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ MOZZARELLA ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Στραπατσάδα ...
Ρεβύθια Σιφνέϊκα ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΑΥΓΟ...
Σπαγγέτι με χτένια και άσπρο κρασί ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΕΡΙΑΝΙ (Beriani, Brunei)...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΙΙ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
Σπανάκι με κρεμμύδι ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΑΛΑ ΣΟΡΕΝΤΙΝΑ ...
"ΤΣΙΜΠΗΤΟ" ΖΥΜΑΡΙΚΟ (Csipetke) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ TΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ...
Μπουγάτσα ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΗΖΑΡ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ PESTO ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 154 από 422  Επόμενη

TΟΝΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. σπαγγέτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
200 γρ. τόνος κονσέρβας σε λάδι
2 κουταλιές τοματοπολτός
2 κουταλιές λευκό κρασί
600 ml μπεσαμέλ λεπτόρρευστη
αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια ανακατεύοντας για 3 λεπτά.
2. Στραγγίζουμε από το λάδι του και τρίβουμε τον τόνο.
3. Προσθέτουμε τον τοματοπολτό και το κρασί στην μπεσαμέλ και ανακατεύουμε καλά.
4. Σε χαμηλή φωτιά ξαναζεσταίνουμε τη σάλτσα και βαθμιαία ρίχνουμε ανακατεύοντας τον τόνο και τα στραγγισμένα μανιτάρια. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά, ώσπου να αναμιχθούν καλά και να ζεσταθούν τα υλικά. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
5. Ανακατεύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 154 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.