1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, τις ντομάτες, το κρασί, το ξύδι, το μαϊντανό, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 5 λεπτά και μέχρι να κοχλάσει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς χαμηλό και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Στο μεταξύ προσθέτουμε τα χτένια στις ντομάτες και μαγειρεύουμε για άλλα 5-7 λεπτά ή μέχρι να γίνουν. 4. Προσθέτουμε το ζυμαρικό στη σάλτσα και ανακατεύουμε. 5. Ρίχνουμε παρμεζάνα σε κάθε πιάτο.
Συνταγή 153 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!