Για το ζυμαρικό: Βράζουμε το ζυμαρικό και 5 λεπτά πριν γίνει τελείως προσθέτουμε τα μπρόκολα. Στραγγίζουμε (Για φρέσκο ζυμαρικό βράζουμε τα μπρόκολα χωριστά για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στο στραγγισμένο ζυμαρικό.) Για τη σάλτσα: 1. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το ζωμό κοτόπουλου, το κορνφλάουρ, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και την κάπαρη και τα βάζουμε στην άκρη. 2. Σε μια μεγάλη χύτρα μαγειρεύουμε ανακατεύοντας σε καυτό λάδι και το λάδι τσίλι τις γαρίδες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 λεπτό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το μίγμα του ζωμού με προσοχή. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να γίνει παχύρρευστο και να κοχλάζει. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 2 ακόμη λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. 3. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με το μίγμα ζυμαρικού και μπρόκολου. Γαρνίρουμε με γωνιές λεμονιού, αν θέλουμε. 4. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 76 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!