1 κίτρινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι μεγάλο
500 γρ φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μπουκιές
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά πάστα κάρι ή 2 κουταλιές Μαντράς κάρι (σκόνη)
0,5 λίτρο ζωμός κοτόπουλου (2 κύβοι)
4 κουταλιές κοκοκάρυδο τριμμένο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
2 κουταλιές σόγια σος (αλμυρή)
Αλάτι
πιπέρι
500 γρ σπαγγέτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ...
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΡΗ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΤΟΝΟ KAI MΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΣΑΤΟ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ...
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ...
ΚΡΥΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΣΟΥΠΑ ΓΚΟΥΛΑΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ...
ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑΣ ...
Γαρίδες με κάρυ (Ινδία) ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΟΡΝΕ ...
ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Ραβιόλι με θαλασσινά και σως από πορτοκάλι και κρόκο ...
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 111 από 124  Επόμενη

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙ 1 ψήφοι




 

Υλικά

1 κίτρινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι μεγάλο
500 γρ φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε μπουκιές
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά πάστα κάρι ή 2 κουταλιές Μαντράς κάρι (σκόνη)
0,5 λίτρο ζωμός κοτόπουλου (2 κύβοι)
4 κουταλιές κοκοκάρυδο τριμμένο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
2 κουταλιές σόγια σος (αλμυρή)
Αλάτι
πιπέρι
500 γρ σπαγγέτι

Εκτέλεση

1. Κόβουμε τις πιπεριές σε κύβους και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
2. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις λωρίδες κοτόπουλου και τηγανίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε τη σκόνη (ή πάστα) κάρι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζωμό κοτόπουλου, την κρέμα κοκοκάρυδου και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 8-10 λεπτά. Καρυκεύουμε τη σάλτσα με λεμόνι, σόγια σος, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει για άλλα 5 λεπτά.
3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι.
4. Αναμιγνύουμε τα σπαγγέτι με τη σάλτσα και σερβίρουμε. Σερβίρεται με κρύα μπύρα και γαλλικό ψωμί με βούτυρο.

Προηγούμενη Συνταγή 111 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.