500 γρ. ταλιατέλες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο
1,5 φλιτζ. (80 γρ) τομάτες λιαστές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
425 γρ. τομάτες από κονσέρβα κομμένες
125 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια
20 γρ. βασιλικός φρέσκος κομμένος
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη για σερβίρισμα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ, ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΡΟΚΑ, ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΡΙΓΙΑΝΝΑΣ ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
...
Φετουτσίνια με σπαράγγια και γαρίδες ...
ΚΡΥΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛOΜΟ CAJUN ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ...
ΣΟΥΠΑ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
Σουφλέ από σπανάκι ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΔΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΤΑ ...
ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ...
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ...
ΣΟΥΠΑ ΜΑΡΑΘΟΥ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 119 από 301  Επόμενη

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. ταλιατέλες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο
1,5 φλιτζ. (80 γρ) τομάτες λιαστές κομμένες σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
425 γρ. τομάτες από κονσέρβα κομμένες
125 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια
20 γρ. βασιλικός φρέσκος κομμένος
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη για σερβίρισμα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τις λιαστές τομάτες και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 ακόμη λεπτό.
3. Προσθέτουμε τις κομμένες τομάτες, τις ελιές και το βασιλικό στο τηγάνι και βάζουμε πιπέρι. Αφήνουμε να πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
4. Προσθέτουμε τη σάλτσα στο καυτό ζυμαρικό και ανακατεύουμε απαλά. Σερβίρουμε αμέσως ρίχνοντας από πάνω παρμεζάνα.

Προηγούμενη Συνταγή 119 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.