1. Στραγγίζουμε τις αντσούγες, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις βάζουμε στην άκρη. 2. Βάζουμε το νερό, το κρασί, το δαφνόφυλλο και τους πιπερόσπορους σε ένα τηγάνι. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Προσθέτουμε τα χτένια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε. 3. Ζεσταίνουμε το λάδι, βάζουμε το σκόρδο και το βασιλικό και μαγειρεύουμε για ½ λεπτό. 4. Προσθέτουμε στο σκόρδο τις τομάτες, τις αντσούγες, τις ελιές και τον τοματοπολτό. Ανακατεύουμε καλά. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. 5. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 6. Βάζουμε στη σάλτσα τα θαλασσινά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη. Προσθέτουμε 1 κουταλιά μαϊντανό και ανακατεύουμε. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Ανακατεύουμε απαλά. 7. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα σπαγγέτι και σερβίρουμε αμέσως, αφού ρίξουμε από πάνω τον υπόλοιπο μαϊντανό.
Συνταγή 403 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!