6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κιλό τομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
3 κουταλιές κάπαρη
2 κουταλιές φιλέτα αντσούγας κομμένα
1 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο
375 γρ μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες
225 γρ χτένια
2 κουταλιά ελιές καλαματιανές χωρίς κουκούτσια και κομμένες
500 φετουτσίνια
ελαφρό κόκκινο κρασί τύπου Μποζολέ

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
Πικάντικο πώντς ανανά ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...
ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΚΕΡΔΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝTOMATEΣ ...
...
ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ...
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΩΣ ΜΟΡΝΕ ...
Πατέ τόνου ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠEΣTO ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΣ ...
Κοτόπουλο με κάρι ...
...
ΑΒΓΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ...
ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ ...
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΦΟΥ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ...
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 191 από 422  Επόμενη

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κιλό τομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
3 κουταλιές κάπαρη
2 κουταλιές φιλέτα αντσούγας κομμένα
1 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο
375 γρ μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες
225 γρ χτένια
2 κουταλιά ελιές καλαματιανές χωρίς κουκούτσια και κομμένες
500 φετουτσίνια
ελαφρό κόκκινο κρασί τύπου Μποζολέ

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια μεγάλη, βαριά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις τομάτες, την κάπαρη, τις αντσούγες και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι οι τομάτες να αποδώσουν τους χυμούς τους και το μίγμα να γίνει παχύρρευστο, περίπου για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα χτένια και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν, περίπου για 2-3 λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Το ανακατεύουμε με 2 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το μίγμα θαλασσινών και αναμιγνύουμε για να ζεσταθούν καλά. Σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 191 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.