1. Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια μεγάλη, βαριά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις τομάτες, την κάπαρη, τις αντσούγες και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι οι τομάτες να αποδώσουν τους χυμούς τους και το μίγμα να γίνει παχύρρευστο, περίπου για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα χτένια και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν, περίπου για 2-3 λεπτά. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Το ανακατεύουμε με 2 κουταλιές λάδι. Προσθέτουμε το μίγμα θαλασσινών και αναμιγνύουμε για να ζεσταθούν καλά. Σερβίρουμε.
Συνταγή 191 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!