250 γρ. μπαβέτες 4 κουταλιές ελαιόλαδο από 1/4 πράσινη, κόκκινη και κίτρινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κρεμμυδάκι στιφάδου (εσαλότ μακρύ) κομμένο σε λεπτές φέτες 4 κομμάτια ντομάτα λιαστή ξηρή ενυδατωμένη αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και βασιλικό (φρέσκα ή ξηρά) 4-5 κουταλιές ντοματάκι κονκασέ Για το φοντύ φορμαέλας ελάχιστο βούτυρο 2 φέτες φορμαέλας τριμμένη 1,5 κουταλιά κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμυδάκι, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα το αλατοπίπερο και τα μυρωδικά και τέλος το ντοματάκι κονκασέ, μέχρι να αναμιχθούν καλά. Τέλος προσθέτουμε το φοντύ φορμαέλας. Για το φοντύ φορμαέλας λιώνουμε το βούτυρο και την φορμαέλα και τέλος την κρέμα. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 231 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!