500 γρ. ζυμαρικό κοχυλάκια Αμαγείρευστη σάλτσα: 180 γρ. καρδιές αγκινάρας από βάζο στραγγισμένες 1/4 φλιτζ. κάπαρη στραγγισμένη και ξεπλυμένη 1/2 φλιτζ. ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες χυμός και φλούδα ενός λεμονιού 250 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι στραγγισμένος 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο (πολύ???) πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά γεύση 1/2 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος (ή βασιλικός)
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό κρατώντας 1/2 φλιτζ. από νερό του. 2. Αναμιγνύουμε καλά τα συστατικά της αμαγείρευτης σάλτσας. 3. Βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος μαζί με το νερό που κρατήσαμε. Προσθέτουμε την αμαγείρευτη σάλτσα και ανακατεύουμε. 4. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνταγή 297 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!