1 κουταλιά συν 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μικρό κομμάτι ξηρή καυτερή πιπεριά λιωμένο
250 γρ. πανσέτα ή μπέικον
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
500 γρ. σπαγγέτι
αλάτι και πιπέρι
τυρί πεκορίνο ρομάνο τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Ξιφίας με ζυμαρικό αλα σικελικά ...
Πέννες με χτένια, τομάτες και βασιλικό ...
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ...
Κοκορέτσι ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1 ...
ΠΙΛΑΦΙ ΑΤΖΕΜ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΜΑΡΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (Τοσκάνη) ...
Λιγκουίνια με γαρίδες και σκόρδο ...
Αρνάκι Φρικασέ ...
Γιαουρτόπιτα ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΕΣ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
Γέμιση γαλοπούλας...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣOΣ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ...
Σουτζουκάκια...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ...
Πάστα με Broccoli...
Σαλάτα ζυμαρικού Αλφρέντο ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΊΔΕΣ ...
ΠΑΠΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΗ ...
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 32 από 124  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΤΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

1 κουταλιά συν 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μικρό κομμάτι ξηρή καυτερή πιπεριά λιωμένο
250 γρ. πανσέτα ή μπέικον
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
500 γρ. σπαγγέτι
αλάτι και πιπέρι
τυρί πεκορίνο ρομάνο τριμμένο

Εκτέλεση
1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και την πανσέτα και παίρνουμε το λίπος του χοιρινού. Βγάζουμε την πανσέτα και τη φυλάμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει. Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν, πετώντας την καυτερή πιπεριά. Επαναφέρουμε την πανσέτα στην κατσαρόλα και τη διατηρούμε ζεστή.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με την πανσέτα. Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί ανακατεύοντας σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.

Προηγούμενη Συνταγή 32 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.