1. Σε μια μεγάλη βαριά χύτρα σοτάρουμε τον κιμά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να γίνει, σπάζοντάς τον με το πίσω μέρος ενός κουταλιού, για 5 λεπτά περίπου. Με ένα τρυπητό κουτάλι, μεταφέρουμε τον κιμά σε ένα μπολ. 2. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και το τσίλι και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το καρδάμωμο, το κάρι και το κριθαράκι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τοιν ζωμό και αφήνουμε το μίγμα να πάρει βράση. 3. Κατεβάζουμε τη φωτιά στο μέτριο προς χαμηλό. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι το κριθαράκι να μαλακώσει και να απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος των υγρών, ανακατεύοντας περιστασιακά, για να μην κολλήσει στον πάτο της χύτρας, περίπου για 15 λεπτά. Επαναφέρουμε τον κιμά στην χύτρα και τον αναμιγνύουμε. Βάζουμε αλατοπίπερο. 4. Βάζουμε σε σωρό το ζυμαρικό σε μια μεγάλη πιατέλα. Γαρνίρουμε με την ντομάτα και τον φρέσκο κόλιαντρο και σερβίρουμε.
Συνταγή 113 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!