1. Σοτάρουμε το σκόρδο, τις γαρίδες και τις αντζούγες σε λάδι. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και βάζουμε αλατοπίπερο. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και ρίχνουμε από πάνω άφθονο μαϊντανό. 3. Σερβίρουμε με τυρί παρμεζάνα, αν θέλουμε.
Συνταγή 258 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!