1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ σοτάρουμε το σκόρδο στο μισό λάδι σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ευωδιάσει και να χρυσίσει χωρίς να καεί, περίπου για 3-5 λεπτά. Προσθέτουμε τις αντσούγες και τις λιώνουμε με ένα ξύλινο κουτάλι, μέχρι να διαλυθούν. Προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι το υγρό να μειωθεί κατά το ένα τρίτο για 2 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζωμό ψαριού, τις σταφίδες, τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό και σιγοβράζουμε για 1-2 λεπτά, ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 3. Σε μια ξεχωριστή κατσαρόλα, σοτάρουμε τα κουκουνάρια και τα τρίμματα ψωμιού στο υπόλοιπο λάδι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να χρυσίσουν, περίπου για 3 λεπτά. 4. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό με το μίγμα αντσούγας και το μεταφέρουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Ρίχνουμε από πάνω τα κουκουνάρια και τα τρίμματα ψωμιού και το σερβίρουμε ζεστό.
Συνταγή 303 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!