500 γρ σπαγέτι
150 γρ. άπαχο μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 αβγά
50 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
50 γρ. τυρί πεκορίνο-ρομάνο
2 κουταλιές βούτυρο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
2-4 κουταλιές κρέμα γάλακτος (προαιρετ.)

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΨΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΚΑΤΣΙΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Κοτόπουλο Λεμονάτο ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΗ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
Πράσινη σαλάτα με τυρί και ξηρούς καρπούς ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ ...
Ψαρόσουπα ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΡΕΤΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ(Πένες με «θυμωμένη» σάλτσα τσίλι) ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΛΩΤΟΥΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΚΟΡΔΟ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΧΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΦΟΥΖΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΜΠΙΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΑΝΤΙΒ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΒΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 108 από 124  Επόμενη

ΣΠΑΓΕΤΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ 2 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ σπαγέτι
150 γρ. άπαχο μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 αβγά
50 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
50 γρ. τυρί πεκορίνο-ρομάνο
2 κουταλιές βούτυρο
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
2-4 κουταλιές κρέμα γάλακτος (προαιρετ.)

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και βάζουμε πιπέρι. Προσθέτουμε το μισό τριμμένο τυρί στα αβγά και τα αναμιγνύουμε καλά. Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε μια μικρή ποσότητα κρέμας (δεν είναι ο παραδοσιακό τρόπος αλλά συνηθίζεται πολύ.).
3. Λιώνουμε βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τηγανίζουμε το μπέικον σε δυνατή φωτιά, μέχρι να σκουρύνει και να χρυσίσει.Προσθέτουμε το ζυμαρικό στο μπέικον. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε το μίγμα αβγών και τυριού και ανακατεύουμε γρήγορα για να αναμιχθούν. Τα αβγά δεν πρέπει να σβολιάσουν. Ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί από πάνω και προσθέτουμε λίγο μπέικον. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 108 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.