500 γρ. πέννες ή λιγκουίνια
2 φλιτζ. κτυπητή κρέμα
6 κουταλιές ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο
1,5 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα
1 φλιτζ. φρέσκο σπανάκι κομμένο
350 γρ. γαρίδες
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ GRAND MARNIER (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ) ...
ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΚΑΝ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΩΜΗ ΤΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΛΩΡΕΝ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΞΙΝΟΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ (ΤΑΪΛΑΝΔΗ) ...
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ...
Κοτόπουλο ψητό κατσαρόλας ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΣΟΣ ΣΑΦΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Αστακός Βραστός ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ TΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΧΤΥΠΗΤΗ ...
ΚΡΕΜΩΔΗ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Ξιφίας με εστραγκόν, σκόρδο και κρεμμυδάκια ...
ΤΟΡΤΕΛΛΙΝΙΑ ΜΕ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΩΝ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
MAKAΡONIA IMAM ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 347 από 422  Επόμενη

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. πέννες ή λιγκουίνια
2 φλιτζ. κτυπητή κρέμα
6 κουταλιές ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 κουταλιά σκόρδο ψιλοκομμένο
1,5 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα
1 φλιτζ. φρέσκο σπανάκι κομμένο
350 γρ. γαρίδες
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι στην κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια την κρέμα. Προσθέτουμε τις γαρίδες στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με το τυρί παρμεζάνα. Συνεχίζουμε να βράζουμε τη σάλτσα, ώσπου να αποκτήσει λεπτή έως μέτρια ρευστότητα. Την αναμιγνύουμε με το ζεστό ζυμαρικό και το σπανάκι. Σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 347 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.