Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο και πριν ροδίσει προσθέτουμε τις γαρίδες. Γυρνάμε δυο φορές σε δυνατή φωτιά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το ζωμό και τον αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί αρκετά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σαφράν, την κρέμα, το λιμοντσέλο και τη ρόκα. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει. Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε καλά στο τηγάνι το ζυμαρικό με τη σάλτσα.
Συνταγή 62 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!