1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ τηγανίζουμε-αναδεύοντας τις γαρίδες, τα καρότα, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο στο λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά περίπου για 3 λεπτά ή μέχρι οι γαρίδες να αρχίσουν να ροδίζουν. 3. Αναμιγνύουμε τα λοιπά συστατικά εκτός από το ζυμαρικό σε ένα μικρό μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Τα προσθέτουμε στο μίγμα της γαρίδας και τηγανίζουμε-αναδεύοντας μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. 4. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 63 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!