1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 3 μέτρια μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος 1,25 φλιτζ. γαρίδες καθαρισμένες 0,75 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί 1 κουταλάκι κάρι 350 γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, μετά το κρασί, το κάρι, τα μήλα και μαγειρεύουμε καλά. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στη σάλτσα της γαρίδας. Αναμιγνύουμε για 2 λεπτά πάνω στη φωτιά.
Συνταγή 260 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!