16 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3 φλιτζ. παχιά κρέμα
500 γρ. λιγκουίνια
1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ DIAVOLO – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ...
Κοχύλια με σολομό και παπάγια ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΕΣ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
Σπαγγέτι με τόννο και hoisin sauce ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
Γέμιση Γαλοπούλας με λαχανικά και ψωμί...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ...
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΨΗΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ...
Σαλάτα ζυμαρικού Αλφρέντο ...
ΔΙΠΛΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ, ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΒΙΝΤΑΛΟΥ...
Σπαγγέτι με χτένια και άσπρο κρασί ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 61 από 422  Επόμενη

Λιγκουίνια με γαρίδες και σκόρδο 0 ψήφοι




 

Υλικά

16 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
3 φλιτζ. παχιά κρέμα
500 γρ. λιγκουίνια
1/2 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε το σκόρδο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις γαρίδες και βράζουμε για 2-3 λεπτά. Μέχρι οι γαρίδες να ροδίζουν και μόλις να γίνουν. Με ένα τρυπητό κουτάλι βγάζουμε τις γαρίδες καθώς και το σκόρδο, το οποίο και καθαρίζουμε.
2. Στο ίδιο νερό βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
3. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι η κρέμα να αρχίσει να γίνεται παχύρρευστη. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες, το μαϊντανό και την παρμεζάνα. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
4. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 61 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.