1. Βράζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε το σκόρδο για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις γαρίδες και βράζουμε για 2-3 λεπτά. Μέχρι οι γαρίδες να ροδίζουν και μόλις να γίνουν. Με ένα τρυπητό κουτάλι βγάζουμε τις γαρίδες καθώς και το σκόρδο, το οποίο και καθαρίζουμε. 2. Στο ίδιο νερό βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι η κρέμα να αρχίσει να γίνεται παχύρρευστη. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες, το μαϊντανό και την παρμεζάνα. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 4. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 61 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!