Καθαρίζουμε το ψάρι. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα δοχείο και σοτάρουμε τα λαχανικά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα μέρη ψαριού και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί, το νερό και τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να πάρει βράση, το σκεπάζουμε όχι τελείως και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά. Το περνάμε από λεπτό κόσκινο. Ψιλοκόβουμε το θυμάρι Ξύνουμε και κόβουμε τα καρότα σε πλατιές φέτες. Κόβουμε επίσης σε φέτες τα λαχανικά και τα πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι. Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις σουπιές και τη βάζουμε σε δυνατή φωτιά. Βράζουμε για λίγα λεπτά. Πασπαλίζουμε με αλάτι και ρίχνουμε το κρασί. Ανάβουμε την κατσαρόλα κουνώντας την, απομακρύνοντάς την από τη φωτιά. Όταν οι φλόγες υποχωρήσουν, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο θυμάρι. Σκεπάζουμε και βράζουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα καρότα, τα κολοκυθάκια και το σέλερι στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε λίγο ζωμό ψαριού. Σκεπάζουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τις τομάτες. Σκεπάζουμε και βράζουμε για 2-3 λεπτά...
Συνταγή 295 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!