5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και κομμένα
3/4 φλιτζ ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, ξεπλυμένες, στραγγισμένες καλά και ψιλοκομμένες
1 φλιτζ φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
500 γρ σπαγγέτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Μοσχάρι με μελιτζάνες ...
ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΟΦΤΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
Αρνί με αρακά ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ...
ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
Πικάντικη σούπα με μύδια ...
Κοτόπουλο με κάρυ και μανιτάρια...
ΛΙΓΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ...
Μουσακάς με μελιτζάνες ...
ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ...
ΠΕΝΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ...
ΠΟΛΕΝΤΑ-ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΣ ΧΥΛΟΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ...
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ...
...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΗΤΕΣ ...
ΡΕΒΙΘΟΣΟΥΠΑ ...
ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛOΜΟ ...
ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ...
GUACAMOLE ...
ΓΙΑΟΥΡΤΟΤΥΡΑΚΙΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 250 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ 0 ψήφοι




 

Υλικά

5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και κομμένα
3/4 φλιτζ ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, ξεπλυμένες, στραγγισμένες καλά και ψιλοκομμένες
1 φλιτζ φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
500 γρ σπαγγέτι

Εκτέλεση
1. Σε μια μεγάλη βαριά κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο σε και σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε τις αντσούγες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα λιώνοντάς τες, μέχρι να διαλυθούν στο λάδι, περίπου για 1 λεπτό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις ελιές και το μαϊντανό και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, φυλάγοντας 1 φλιτζ από το νερό του. Βάζουμε τα σπαγγέτι και 1/2 φλιτζ από το νερό που φυλάξαμε στη σάλτσα. Ζεσταίνουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας και αναμιγνύοντας, βάζοντας και περισσότερο νερό αν χρειάζεται, μέχρι το ζυμαρικό να καλυφθεί καλά από τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 250 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.