1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα λαζάνια. 2. Χοντροκόβουμε τα φιστίκια, καθαρίζουμε και σπάζουμε το σκόρδο. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε ψιλές λουρίδες την πιπεριά. Πλένουμε το μαϊντανό, τον τινάζεις, πετάς τους μίσχους και τον χοντροκόβεις. Τρίβεις ψιλή την παρμεζάνα. Ζεσταίνεις το βούτυρο με το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και προσθέτεις φιστίκια, σκόρδο, πιπεριά, μαϊντανό και θερμαίνεις. Προσθέτεις αλάτι. 3. Περιχύνεις τα λαζάνια με τη σάλτσα και σερβίρεις ρίχνοντας παρμεζάνα στα πιάτα.
Συνταγή 40 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!