500 γρ λιγκουίνια
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1-2 κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα
4 κλαδάκια φρέσκο εστραγκόν ή 3/4 κουταλιά ξηρό
500 γρ μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες
1/2 φλυτζ φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
ψιλοκομμένη φλούδα από ένα ολόκληρο πορτοκάλι
Αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι κατά τη γεύση
Γάλα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
Ντολμαδάκια με κιμά ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ...
ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ...
ΚΕΪΚ ΑΠΛΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑΣ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΡΥΑ ΝΟΥΝΤΛ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ...
ΣΑΛΤΙΜΠΟΚΑ ...
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
Μακαρονάδα του Ψαρά ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΡΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΣ ΣΑΦΡΑΝ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 58 από 422  Επόμενη

Λιγκουίνια με γαρίδες πορτοκάλι και εστραγκόν 2 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ λιγκουίνια
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1-2 κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα
4 κλαδάκια φρέσκο εστραγκόν ή 3/4 κουταλιά ξηρό
500 γρ μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες
1/2 φλυτζ φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
ψιλοκομμένη φλούδα από ένα ολόκληρο πορτοκάλι
Αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι κατά τη γεύση
Γάλα

Εκτέλεση
1. Θερμαίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Όταν ζεσταθεί, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ώσπου να χρυσίσει και προσθέτουμε το αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τις γαρίδες, το χυμό. Σιγοβράζουμε ώσπου να γίνουν οι γαρίδες. Προσθέτουμε γάλα για να διατηρήσουμε την επιθυμητή ρευστότητα. Τελευταία βάζουμε το εστραγκόν και τη φλούδα πορτοκαλιού.
2. Βράζουμε τα λιγκουίνια al dente και τα περιχύνουμε με τη σως.

Προηγούμενη Συνταγή 58 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.