500 γρ. σπαγγέτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
200 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι, στραγγισμένος και τριμμένος
2 κουταλιές τοματοπολτός
2 κουταλιές ξηρό λευκό κρασί
600 ml σος Μπεσαμέλ πολύ αραιή
αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΑΛΑΤΑ ΣΗΖΑΡ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ PESTO ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...
Μπουγάτσα ...
Σαλάτα ζυμαρικων με ντομάτα και μοτσαρέλα ...
ΜΑΥΡΑ ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΝΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ AΝΗΘΟ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
Ψαρονέφρι της Πλάκας ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΡΑΪΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ (Ινδία) ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
Μακαρόνια με τρίχρωμες πιπεριές ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΤΣΟΤΣΑΡΑ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ - Riso con Basilico e Pomodori...
ΒULETTEN...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 251 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ TΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. σπαγγέτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
200 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι, στραγγισμένος και τριμμένος
2 κουταλιές τοματοπολτός
2 κουταλιές ξηρό λευκό κρασί
600 ml σος Μπεσαμέλ πολύ αραιή
αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ανακατεύοντας τα μανιτάρια για 3 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τον τοματοπολτό και το κρασί στην Μπεσαμέλ και ανακατεύουμε καλά.
4. Σε χαμηλή φωτιά ξαναζεσταίνουμε τη σάλτσα και βαθμιαία ρίχνουμε ανακατεύοντας τον τόνο και τα στραγγισμένα μανιτάρια. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά, ώσπου να αναμιχθούν καλά και να ζεσταθούν τα υλικά. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
5. Ανακατεύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 251 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.