5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και κομμένα 3/4 φλιτζ ελιές πράσινες γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, ξεπλυμένες, στραγγισμένες καλά και ψιλοκομμένες 1 φλιτζ φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα 500 γρ σπαγγέτι
Εκτέλεση
1. Σε μια μεγάλη βαριά κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο σε και σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε τις αντσούγες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα λιώνοντάς τες, μέχρι να διαλυθούν στο λάδι, περίπου για 1 λεπτό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις ελιές και το μαϊντανό και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, φυλάγοντας 1 φλιτζ από το νερό του. Βάζουμε τα σπαγγέτι και 1/2 φλιτζ από το νερό που φυλάξαμε στη σάλτσα. Ζεσταίνουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας και αναμιγνύοντας, βάζοντας και περισσότερο νερό αν χρειάζεται, μέχρι το ζυμαρικό να καλυφθεί καλά από τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 250 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!