250 γρ. παπαρδέλες 200 γρ. μανιτάρια, κοινά 50 γρ. μανιτάρια, πορσίνι 15 ml ελαιόλαδο 20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο χυμός από 1 φρέσκια ντομάτα ζωμός από 50 γρ. μανιτάρια πορσίνι 20 ml κρέμα γάλακτος 25 γρ. παρμεζάνα αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σοτάρουμε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε σκόρδο και κρέμα γάλακτος. Σβήνουμε με ζωμό από πορσίνι και χυμό φρέσκιας ντομάτας. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. 3. Ανακατεύουμε με τις παπαρδέλες έως ότου να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με ξυσμένη παρμεζάνα.
Συνταγή 217 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!