3/4 φλιτζ. παντσετα, κομμένη σε κύβους
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι κοπανισμένη κόκκινη καυτερή πιπερίτσα (τσίλι)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ. ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
500 γρ. μακαρόνια για παστίτσιο (Bucatini)
4 κουταλιές φρεσκοτριμμένο πεκορίνο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ PESTO ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ...
Κοτόπουλο βραστό ...
Μοσχάρι Στιφάδο ...
Λιγκουϊνια αραμπιάτα με σκόρδο ...
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
Αρνί καπαμά ...
Κοτόπουλο α λα Γκρέκο ...
Μακαρονάδα από στρείδια ...
ΤΑΡΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
ΤΑΝΤΟΥΡΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΨΑΡΟΤΗΓΑΝΙΑ ΑΝΑΜΙΚΤΗ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ Α ...
ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΩΤΕΣ ΑΛΑ ΠΙΤΖΑΪΟΛΑ ...
Αρνί με κολοκυθάκια στο φούρνο ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ CAJUN ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΠΕΝΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ME ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΠΑΡΜΑΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
Μακαρονάκι κοφτό με δέκα μυρωδικά ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 114 από 124  Επόμενη

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΣΕΤΑ 2 ψήφοι




 

Υλικά

3/4 φλιτζ. παντσετα, κομμένη σε κύβους
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι κοπανισμένη κόκκινη καυτερή πιπερίτσα (τσίλι)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
1/4 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ. ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
500 γρ. μακαρόνια για παστίτσιο (Bucatini)
4 κουταλιές φρεσκοτριμμένο πεκορίνο

Εκτέλεση
1. Σοτάρετε την παντσετα στο λάδι για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε την καυτερή πιπερίτσα και το κρεμμύδι και σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σβήνετε με το λευκό κρασί και αλατοπιπερώνετε.
2. Προσθέτετε τις ντομάτες και αφήνετε τη σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά, ώσπου να «δέσει». Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν αϊ αεπίβ.
3. Τα σουρώνετε και τα μεταφέρετε σε μεγάλη ζεστή πιατέλα. Περιχύνετε με τη σάλτσα και το τυρί και σερβίρετε.

Προηγούμενη Συνταγή 114 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.