1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Ρίχνουμε το κρασί σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο και βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Την αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμισθεί όλο σχεδόν το κρασί, εκτός από λίγο σαν υγρασία στον πάτο της κατσαρόλας. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι και αναμιγνύουμε καλά, ώστε το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Ανακατεύοντας με ένα σύρμα, ρίχνουμε με πολύ αργό ρυθμό το γάλα. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 5 λεπτά. 3. Στο μεταξύ λιώνουμε τις πιπεριές στο μπλέντερ και τις ρίχνουμε ανακατεύοντας μαζί με το κρέας καβουριού στη σάλτσα προσθέτοντας αλάτι. Αφήνουμε και πάλι τη σάλτσα να πάρει βράση και τη σιγοβράζουμε αργά για 2-3 λεπτά ακόμη. 4. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 346 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!